Pazarcı

Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim671
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarı nerede kurulmaktadır?

Zonguldak, Çaycuma ilçesi Çaycuma mevkisinde Yeni Mahalle Yalı Caddesi kurulmaktadır.

Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarı hangi gün kurulur?

Cuma günleri kurulmaktadır.

Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarında neler satılmaktadır?

Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarında bölge köylerde yetişmiş sebze ve meyveler köylüler tarafından satılmaktadır.

Mart ayında Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Şubat ayında Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Şubat ayında sebze olacak en çok pazarda Brokoli, brüksel lahanası, karnabahar, pazı, ıspanak, pırasa, pancar, defne yaprağı, havuç, turp bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Elma, portakal, muz, armut, greyfurt, ayva satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Şubat ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Şubat ayında Zonguldak Üretici Pazarı Üretici Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Şubat, Kalkan mevsiminin başlangıcıdır. Tekir, gümüş, hamsi, izmarit, kalkan, mersin, torik, kefal, levrek şubat ayında lezzetlidir.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir