Pazarcı

Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1170
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarı nerede kurulmaktadır?

Kocaeli, Gebze ilçesi Gebze mevkisinde Mimar Sinan Mahallesi – Mimar Sinan Caddesi Ve Bağlı Olduğu Sokaklar kurulmaktadır.

Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarı hangi gün kurulur?

Cumartesi günleri kurulmaktadır.

Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarında neler satılmaktadır?

Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Temmuz ayında Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Temmuz ayında sebze olacak en çok pazarda Domates, salatalık, bezelye, dereotu, taze fasulye, kuzu ıspanak, kabak, patlıcan, semizotu, sivri biber, dolmalık biber, çalı fasulyesi bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Kayısı, şeftali, kavun, sarı erik, karpuz, ahududu, vişne satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Temmuz ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Temmuz ayında Kocaeli Mimar Sinan Semt Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Sardalya, çinekop, sarıağız, akya, orkinos, kaya balığı, trança, sinarit bu ayın en lezzetli balıklarıdır. İstavrit çok lezzetlidir.

Dometes biber patlican..
Bu cevap yönetici tarafından henüz onaylanmadı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir