Pazarcı

Kayseri Cemilbaba Pazar Yeri

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1424
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda Kayseri Cemilbaba Pazar Yeri hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Kayseri Cemilbaba Pazar Yeri alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Kayseri Cemilbaba Pazar Yeri nerede kurulmaktadır?

Kayseri, Talas ilçesi Talas mevkisinde Harman Mah.erhan Cad. Üzeri Talas kurulmaktadır.

Kayseri Cemilbaba Pazar Yerina nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Kayseri Cemilbaba Pazar Yeri hangi gün kurulur?

Pazartesi günleri kurulmaktadır.

Kayseri Cemilbaba Pazar Yeri saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Kayseri Cemilbaba Pazar Yerinda neler satılmaktadır?

Kayseri Cemilbaba Pazar Yerinda mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Kayseri Cemilbaba Pazar Yerinda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Kayseri Cemilbaba Pazar Yerinda hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Temmuz ayında Kayseri Cemilbaba Pazar Yeri Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Temmuz ayında sebze olacak en çok pazarda Domates, salatalık, bezelye, dereotu, taze fasulye, kuzu ıspanak, kabak, patlıcan, semizotu, sivri biber, dolmalık biber, çalı fasulyesi bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Kayısı, şeftali, kavun, sarı erik, karpuz, ahududu, vişne satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Temmuz ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Temmuz ayında Kayseri Cemilbaba Pazar Yeri Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Sardalya, çinekop, sarıağız, akya, orkinos, kaya balığı, trança, sinarit bu ayın en lezzetli balıklarıdır. İstavrit çok lezzetlidir.

Dometes biber patlican..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir