Pazarcı

Kayseri Anayurt Pazar Yeri

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim2273
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda Kayseri Anayurt Pazar Yeri hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Kayseri Anayurt Pazar Yeri alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Kayseri Anayurt Pazar Yeri nerede kurulmaktadır?

Kayseri, Talas ilçesi Talas mevkisinde Mevlana Mah. Timuçin Cad. Üzeri Talas kurulmaktadır.

Kayseri Anayurt Pazar Yerina nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Kayseri Anayurt Pazar Yeri hangi gün kurulur?

Salı günleri kurulmaktadır.

Kayseri Anayurt Pazar Yeri saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Kayseri Anayurt Pazar Yerinda neler satılmaktadır?

Kayseri Anayurt Pazar Yerinda mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Kayseri Anayurt Pazar Yerinda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Kayseri Anayurt Pazar Yerinda hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Temmuz ayında Kayseri Anayurt Pazar Yeri Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Temmuz ayında sebze olacak en çok pazarda Domates, salatalık, bezelye, dereotu, taze fasulye, kuzu ıspanak, kabak, patlıcan, semizotu, sivri biber, dolmalık biber, çalı fasulyesi bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Kayısı, şeftali, kavun, sarı erik, karpuz, ahududu, vişne satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Temmuz ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Temmuz ayında Kayseri Anayurt Pazar Yeri Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Sardalya, çinekop, sarıağız, akya, orkinos, kaya balığı, trança, sinarit bu ayın en lezzetli balıklarıdır. İstavrit çok lezzetlidir.

Dometes biber patlican..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir