Pazarcı

İstanbul Yeşilpınar-Pazartesi

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim2955
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda İstanbul Yeşilpınar-Pazartesi hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? İstanbul Yeşilpınar-Pazartesi alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İstanbul Yeşilpınar-Pazartesi nerede kurulmaktadır?

İstanbul, Eyüp ilçesi Yeşilpınar mevkisinde Yeşilpınar Mah. Karadeniz Sok. kurulmaktadır.

İstanbul Yeşilpınar-Pazartesina nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

İstanbul Yeşilpınar-Pazartesi hangi gün kurulur?

Pazartesi günleri kurulmaktadır.

İstanbul Yeşilpınar-Pazartesi saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

İstanbul Yeşilpınar-Pazartesinda neler satılmaktadır?

İstanbul Yeşilpınar-Pazartesinda mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında İstanbul Yeşilpınar-Pazartesinda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında İstanbul Yeşilpınar-Pazartesinda hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Eylül ayında İstanbul Yeşilpınar-Pazartesi Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Eylül ayında sebze olacak en çok pazarda Mantar, patlıcan, mısır, pazı, biberiye, barbunya fasulyesi,kabak, dolmalık biber, kırmızı biber bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Mürdüm eriği, fındık, kavun, karpuz, incir, üzüm satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Eylül ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Eylül ayında İstanbul Yeşilpınar-Pazartesi Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Kılıç ve sardalya balıkları hala lezzetlıdır. Lüfer, kolyoz, izmarit, barbun, çinekop, çipura, uskumru, kılıç ve kırlangıç eylül ayında da çok bol avlanır.

Dometes biber patlican..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir