Pazarcı

İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1335
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarı nerede kurulmaktadır?

İstanbul, Arnavutköy ilçesi Taşoluk mevkisinde Adnan Menderes Mahallesi Egemen Caddesi kurulmaktadır.

İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarı hangi gün kurulur?

Perşembe günleri kurulmaktadır.

İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarında neler satılmaktadır?

İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Mayıs ayında İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mayıs ayında sebze olacak en çok pazarda Enginar, bakla, madımak, semizotu, ebegümeci, domates, salatalık bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Çilek, yeşil erik, malta eriği, dut satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Mayıs ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Mayıs ayında İstanbul Taşoluk Toki Perşembe Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Gümüş, izmarit, mercan, mersin, mezgit, levrek, kaya balığı en lezzetli balıklardır. Mayıs ayı deniz canlıları ve balıklar açısından çok zengin çeşitlilik gösteren bir aydır. Barbun, istakoz, levrek, tekir, dil balığı, pavurya, kılıç, kırlangıç, karides, iskorpit mayıs ayında lezzetle tüketilebilir.

Dometes biber patlican..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir