Pazarcı

İstanbul Organik Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim436
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda İstanbul Organik Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? İstanbul Organik Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İstanbul Organik Pazarı nerede kurulmaktadır?

İstanbul, Küçükçekmece ilçesi Atakent mevkisinde Atakent Mah. Arena Park A.v.m. Açık Otopark Alanı kurulmaktadır.

İstanbul Organik Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

İstanbul Organik Pazarı hangi gün kurulur?

Pazar günleri kurulmaktadır.

İstanbul Organik Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

İstanbul Organik Pazarında neler satılmaktadır?

İstanbul Organik Pazarında bölge köylerde yetişmiş sebze ve meyveler köylüler tarafından satılmaktadır.

Mart ayında İstanbul Organik Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında İstanbul Organik Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Eylül ayında İstanbul Organik Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Eylül ayında sebze olacak en çok pazarda Mantar, patlıcan, mısır, pazı, biberiye, barbunya fasulyesi,kabak, dolmalık biber, kırmızı biber bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Mürdüm eriği, fındık, kavun, karpuz, incir, üzüm satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Eylül ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Eylül ayında İstanbul Organik Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Kılıç ve sardalya balıkları hala lezzetlıdır. Lüfer, kolyoz, izmarit, barbun, çinekop, çipura, uskumru, kılıç ve kırlangıç eylül ayında da çok bol avlanır.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir