Pazarcı

İstanbul Bahçeköy Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1959
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda İstanbul Bahçeköy Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? İstanbul Bahçeköy Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İstanbul Bahçeköy Pazarı nerede kurulmaktadır?

İstanbul, Sarıyer ilçesi Sarıyer mevkisinde Bahçeköy Mah. Bülbül Sk. kurulmaktadır.

İstanbul Bahçeköy Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

İstanbul Bahçeköy Pazarı hangi gün kurulur?

Çarşamba günleri kurulmaktadır.

İstanbul Bahçeköy Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

İstanbul Bahçeköy Pazarında neler satılmaktadır?

İstanbul Bahçeköy Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında İstanbul Bahçeköy Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında İstanbul Bahçeköy Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Eylül ayında İstanbul Bahçeköy Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Eylül ayında sebze olacak en çok pazarda Mantar, patlıcan, mısır, pazı, biberiye, barbunya fasulyesi,kabak, dolmalık biber, kırmızı biber bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Mürdüm eriği, fındık, kavun, karpuz, incir, üzüm satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Eylül ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Eylül ayında İstanbul Bahçeköy Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Kılıç ve sardalya balıkları hala lezzetlıdır. Lüfer, kolyoz, izmarit, barbun, çinekop, çipura, uskumru, kılıç ve kırlangıç eylül ayında da çok bol avlanır.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir