Pazarcı

İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1030
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarı nerede kurulmaktadır?

İstanbul, Sultangazi ilçesi Merkez mevkisinde 50.yıl Mah. B Caddesi kurulmaktadır.

İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarı hangi gün kurulur?

Cumartesi günleri kurulmaktadır.

İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarında neler satılmaktadır?

İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Aralık ayında İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Aralık ayında sebze olacak en çok pazarda Bal kabağı, lahana, yer elması, pırasa, Brüksel lahanası, karnabahar, ıspanak, kereviz, havuç, pazı, kara lahana bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Elma, mandalina, portakal, nar, armut, muz, kivi, kestane, greyfurt, ayva satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Aralık ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Aralık ayında İstanbul 50.yıl Mah. Cumartesi Kapalı Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Uskumru, lüfer, palamut, torik lezzetlidir. Tekir, bolca avlanır ve hamsinin de tam lezzetli olduğu zamandır.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir