Pazarcı

Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim3911
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarı nerede kurulmaktadır?

Aydın, Sultanhisar ilçesi Sultanhisar mevkisinde Zafer Mahallesi Cumhuriyet Meydanı kurulmaktadır.

Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarı hangi gün kurulur?

Cuma günleri kurulmaktadır.

Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarında neler satılmaktadır?

Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Eylül ayında Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Eylül ayında sebze olacak en çok pazarda Mantar, patlıcan, mısır, pazı, biberiye, barbunya fasulyesi,kabak, dolmalık biber, kırmızı biber bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Mürdüm eriği, fındık, kavun, karpuz, incir, üzüm satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Eylül ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Eylül ayında Aydın Sultanhisar Pazarı Semt Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Kılıç ve sardalya balıkları hala lezzetlıdır. Lüfer, kolyoz, izmarit, barbun, çinekop, çipura, uskumru, kılıç ve kırlangıç eylül ayında da çok bol avlanır.

Dometes biber patlican..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir