Pazarcı

Aydın Kapalı Çarşamba Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim944
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda Aydın Kapalı Çarşamba Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Aydın Kapalı Çarşamba Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Aydın Kapalı Çarşamba Pazarı nerede kurulmaktadır?

Aydın, Söke ilçesi Söke mevkisinde Yenicami Mh. Pullukçu Sk. No: 17 kurulmaktadır.

Aydın Kapalı Çarşamba Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Aydın Kapalı Çarşamba Pazarı hangi gün kurulur?

Çarşamba günleri kurulmaktadır.

Aydın Kapalı Çarşamba Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Aydın Kapalı Çarşamba Pazarında neler satılmaktadır?

Aydın Kapalı Çarşamba Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Aydın Kapalı Çarşamba Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Aydın Kapalı Çarşamba Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Nisan ayında Aydın Kapalı Çarşamba Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Nisan ayında sebze olacak en çok pazarda Taze soğan, taze sarımsak, kuşkonmaz, taze kekik, bakla, marul bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Yeşil erik, çağla satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Nisan ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Nisan ayında Aydın Kapalı Çarşamba Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Gümüş, izmarit, kalkan, mersin, barbun, levrek, kefal, kaya balığı lezzetlidir. Nisan ayında en fazla avlanan balıklar kalkan, levrek, mercandır.

Dometes biber patlican..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir