Pazarcı

Ankara Yenimahalle Pazar Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim761
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda Ankara Yenimahalle Pazar Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Ankara Yenimahalle Pazar Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Ankara Yenimahalle Pazar Pazarı nerede kurulmaktadır?

Ankara, Yenimahalle ilçesi Merkez mevkisinde Yenimahalle İvedik Caddesi Asım Bey Sokak kurulmaktadır.

Ankara Yenimahalle Pazar Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Ankara Yenimahalle Pazar Pazarı hangi gün kurulur?

Pazar günleri kurulmaktadır.

Ankara Yenimahalle Pazar Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Ankara Yenimahalle Pazar Pazarında neler satılmaktadır?

Ankara Yenimahalle Pazar Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Ankara Yenimahalle Pazar Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Ankara Yenimahalle Pazar Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Nisan ayında Ankara Yenimahalle Pazar Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Nisan ayında sebze olacak en çok pazarda Taze soğan, taze sarımsak, kuşkonmaz, taze kekik, bakla, marul bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Yeşil erik, çağla satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Nisan ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Nisan ayında Ankara Yenimahalle Pazar Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Gümüş, izmarit, kalkan, mersin, barbun, levrek, kefal, kaya balığı lezzetlidir. Nisan ayında en fazla avlanan balıklar kalkan, levrek, mercandır.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir