Pazarcı

Ankara Yayla Semt Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim978
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda Ankara Yayla Semt Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Ankara Yayla Semt Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Ankara Yayla Semt Pazarı nerede kurulmaktadır?

Ankara, Keçiören ilçesi Esertepe(Yayla) mevkisinde Yayla Mahallesi 1497 Sokak kurulmaktadır.

Ankara Yayla Semt Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Ankara Yayla Semt Pazarı hangi gün kurulur?

Cuma günleri kurulmaktadır.

Ankara Yayla Semt Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Ankara Yayla Semt Pazarında neler satılmaktadır?

Ankara Yayla Semt Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Ankara Yayla Semt Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Ankara Yayla Semt Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Temmuz ayında Ankara Yayla Semt Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Temmuz ayında sebze olacak en çok pazarda Domates, salatalık, bezelye, dereotu, taze fasulye, kuzu ıspanak, kabak, patlıcan, semizotu, sivri biber, dolmalık biber, çalı fasulyesi bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Kayısı, şeftali, kavun, sarı erik, karpuz, ahududu, vişne satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Temmuz ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Temmuz ayında Ankara Yayla Semt Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Sardalya, çinekop, sarıağız, akya, orkinos, kaya balığı, trança, sinarit bu ayın en lezzetli balıklarıdır. İstavrit çok lezzetlidir.

Dometes biber patlican..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir