Pazarcı

Ankara Varlık Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim758
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda Ankara Varlık Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Ankara Varlık Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Ankara Varlık Pazarı nerede kurulmaktadır?

Ankara, Yenimahalle ilçesi Yenimahalle mevkisinde Yayın Sokak Varlık Mahalle Muhtarlığı Yanı kurulmaktadır.

Ankara Varlık Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Ankara Varlık Pazarı hangi gün kurulur?

Cuma günleri kurulmaktadır.

Ankara Varlık Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Ankara Varlık Pazarında neler satılmaktadır?

Ankara Varlık Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Ankara Varlık Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Ankara Varlık Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Eylül ayında Ankara Varlık Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Eylül ayında sebze olacak en çok pazarda Mantar, patlıcan, mısır, pazı, biberiye, barbunya fasulyesi,kabak, dolmalık biber, kırmızı biber bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Mürdüm eriği, fındık, kavun, karpuz, incir, üzüm satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Eylül ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Eylül ayında Ankara Varlık Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Kılıç ve sardalya balıkları hala lezzetlıdır. Lüfer, kolyoz, izmarit, barbun, çinekop, çipura, uskumru, kılıç ve kırlangıç eylül ayında da çok bol avlanır.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir