Pazarcı

Ankara Macun Mahallesi Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1315
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda Ankara Macun Mahallesi Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Ankara Macun Mahallesi Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Ankara Macun Mahallesi Pazarı nerede kurulmaktadır?

Ankara, Yenimahalle ilçesi Ostim mevkisinde Macun Mahallesi 204 Cadde (Toki Konutları Altı) kurulmaktadır.

Ankara Macun Mahallesi Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Ankara Macun Mahallesi Pazarı hangi gün kurulur?

Salı günleri kurulmaktadır.

Ankara Macun Mahallesi Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Ankara Macun Mahallesi Pazarında neler satılmaktadır?

Ankara Macun Mahallesi Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Ankara Macun Mahallesi Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Ankara Macun Mahallesi Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Şubat ayında Ankara Macun Mahallesi Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Şubat ayında sebze olacak en çok pazarda Brokoli, brüksel lahanası, karnabahar, pazı, ıspanak, pırasa, pancar, defne yaprağı, havuç, turp bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Elma, portakal, muz, armut, greyfurt, ayva satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Şubat ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Şubat ayında Ankara Macun Mahallesi Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Şubat, Kalkan mevsiminin başlangıcıdır. Tekir, gümüş, hamsi, izmarit, kalkan, mersin, torik, kefal, levrek şubat ayında lezzetlidir.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir
Bu cevap yönetici tarafından henüz onaylanmadı!
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir