Pazarcı

Ankara Çayırhan Semt Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1423
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda Ankara Çayırhan Semt Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Ankara Çayırhan Semt Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Ankara Çayırhan Semt Pazarı nerede kurulmaktadır?

Ankara, Nallıhan ilçesi Çayırhan mevkisinde Çayırhan Mahallesi Atatürk Bulvarı kurulmaktadır.

Ankara Çayırhan Semt Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Ankara Çayırhan Semt Pazarı hangi gün kurulur?

Cumartesi günleri kurulmaktadır.

Ankara Çayırhan Semt Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Ankara Çayırhan Semt Pazarında neler satılmaktadır?

Ankara Çayırhan Semt Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Ankara Çayırhan Semt Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Ankara Çayırhan Semt Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Şubat ayında Ankara Çayırhan Semt Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Şubat ayında sebze olacak en çok pazarda Brokoli, brüksel lahanası, karnabahar, pazı, ıspanak, pırasa, pancar, defne yaprağı, havuç, turp bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Elma, portakal, muz, armut, greyfurt, ayva satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Şubat ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Şubat ayında Ankara Çayırhan Semt Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Şubat, Kalkan mevsiminin başlangıcıdır. Tekir, gümüş, hamsi, izmarit, kalkan, mersin, torik, kefal, levrek şubat ayında lezzetlidir.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir