Pazarcı

Adana İncirlik Perşeme Pazar

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1899
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda Adana İncirlik Perşeme Pazar hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Adana İncirlik Perşeme Pazar alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Adana İncirlik Perşeme Pazar nerede kurulmaktadır?

Adana, Sarıçam ilçesi Merkez mevkisinde Yeni Mahalle Perşembe Pazarı- Okul Sokağı Üzeri kurulmaktadır.

Adana İncirlik Perşeme Pazarna nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Adana İncirlik Perşeme Pazar hangi gün kurulur?

Perşembe günleri kurulmaktadır.

Adana İncirlik Perşeme Pazar saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Adana İncirlik Perşeme Pazarnda neler satılmaktadır?

Adana İncirlik Perşeme Pazarnda mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Adana İncirlik Perşeme Pazarnda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Adana İncirlik Perşeme Pazarnda hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Nisan ayında Adana İncirlik Perşeme Pazar Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Nisan ayında sebze olacak en çok pazarda Taze soğan, taze sarımsak, kuşkonmaz, taze kekik, bakla, marul bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Yeşil erik, çağla satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Nisan ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Nisan ayında Adana İncirlik Perşeme Pazar Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Gümüş, izmarit, kalkan, mersin, barbun, levrek, kefal, kaya balığı lezzetlidir. Nisan ayında en fazla avlanan balıklar kalkan, levrek, mercandır.

Dometes biber patlican..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir