Pazarcı

İzmir Millet Semt Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim816
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda İzmir Millet Semt Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? İzmir Millet Semt Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İzmir Millet Semt Pazarı nerede kurulmaktadır?

İzmir, Konak ilçesi Gültepe mevkisinde Arı Caddesi kurulmaktadır.

İzmir Millet Semt Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

İzmir Millet Semt Pazarı hangi gün kurulur?

Cumartesi günleri kurulmaktadır.

İzmir Millet Semt Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

İzmir Millet Semt Pazarında neler satılmaktadır?

İzmir Millet Semt Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında İzmir Millet Semt Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında İzmir Millet Semt Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Ekim ayında İzmir Millet Semt Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Ekim ayında sebze olacak en çok pazarda Mantar, fındık, ceviz, ıspanak, havuç, yer elması, pırasa, lahana,kıvırcık salata, kırmızı turp, karnabahar bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Armut, ceviz, üzüm,elma, greyfurt, mandalina, muz satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Ekim ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Ekim ayında İzmir Millet Semt Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Balık sezonunun en canlı aylarından biridir. Barbunya, çipura, kılıç, levrek, lüfer, tekir, sardalya, palamut, orfoz, traça çok lezzetlidir. Palamutun en lezzetli zamanıdır.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir