Pazarcı

İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1999
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarı nerede kurulmaktadır?

İstanbul, Kağıthane ilçesi Merkez mevkisinde Nurtepe Mah. Şehit Mustafa Burcu Cad. kurulmaktadır.

İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarı hangi gün kurulur?

Çarşamba günleri kurulmaktadır.

İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarında neler satılmaktadır?

İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Şubat ayında İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Şubat ayında sebze olacak en çok pazarda Brokoli, brüksel lahanası, karnabahar, pazı, ıspanak, pırasa, pancar, defne yaprağı, havuç, turp bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Elma, portakal, muz, armut, greyfurt, ayva satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Şubat ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Şubat ayında İstanbul Nurtepe Çarşamba Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Şubat, Kalkan mevsiminin başlangıcıdır. Tekir, gümüş, hamsi, izmarit, kalkan, mersin, torik, kefal, levrek şubat ayında lezzetlidir.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir