Pazarcı

Çanakkale Pazartesi Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1536
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda Çanakkale Pazartesi Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Çanakkale Pazartesi Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Çanakkale Pazartesi Pazarı nerede kurulmaktadır?

Çanakkale, Merkez ilçesi Kepez mevkisinde Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi kurulmaktadır.

Çanakkale Pazartesi Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Çanakkale Pazartesi Pazarı hangi gün kurulur?

Pazartesi günleri kurulmaktadır.

Çanakkale Pazartesi Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Çanakkale Pazartesi Pazarında neler satılmaktadır?

Çanakkale Pazartesi Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Çanakkale Pazartesi Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Çanakkale Pazartesi Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Şubat ayında Çanakkale Pazartesi Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Şubat ayında sebze olacak en çok pazarda Brokoli, brüksel lahanası, karnabahar, pazı, ıspanak, pırasa, pancar, defne yaprağı, havuç, turp bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Elma, portakal, muz, armut, greyfurt, ayva satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Şubat ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Şubat ayında Çanakkale Pazartesi Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Şubat, Kalkan mevsiminin başlangıcıdır. Tekir, gümüş, hamsi, izmarit, kalkan, mersin, torik, kefal, levrek şubat ayında lezzetlidir.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir