Pazarcı

Bursa Fatih Semt Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim671
Pazarcı
Yönetici
Konular1786
Cevaplar4

Bu yazımızda Bursa Fatih Semt Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Bursa Fatih Semt Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Bursa Fatih Semt Pazarı nerede kurulmaktadır?

Bursa, Osmangazi ilçesi Merkez mevkisinde Çiftehavuzlar Mah.karaca Cadde Yanı kurulmaktadır.

Bursa Fatih Semt Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Bursa Fatih Semt Pazarı hangi gün kurulur?

Kurulum günü belli değildir.

Bursa Fatih Semt Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Bursa Fatih Semt Pazarında neler satılmaktadır?

Bursa Fatih Semt Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Bursa Fatih Semt Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Bursa Fatih Semt Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Şubat ayında Bursa Fatih Semt Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Şubat ayında sebze olacak en çok pazarda Brokoli, brüksel lahanası, karnabahar, pazı, ıspanak, pırasa, pancar, defne yaprağı, havuç, turp bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Elma, portakal, muz, armut, greyfurt, ayva satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Şubat ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Şubat ayında Bursa Fatih Semt Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Şubat, Kalkan mevsiminin başlangıcıdır. Tekir, gümüş, hamsi, izmarit, kalkan, mersin, torik, kefal, levrek şubat ayında lezzetlidir.

Dometes biber patlican..
Profile Photo
Misafir
Bu cevap yönetici tarafından henüz onaylanmadı!
Profile Photo
Misafir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir