Pazarcı

İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarı

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1056
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarı hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarı alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarı nerede kurulmaktadır?

İstanbul, Bahçelievler ilçesi Siyavuşpaşa mevkisinde Siyavuşpaşa Mahallesi Ulu Batlı Hasan Cad,leylak Sok,sıraevler Sok,setüstü Sok,yıldız,sardunya Sok kurulmaktadır.

İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarına nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarı hangi gün kurulur?

Çarşamba günleri kurulmaktadır.

İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarı saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarında neler satılmaktadır?

İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarında mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarında hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarında hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Nisan ayında İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarı Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Nisan ayında sebze olacak en çok pazarda Taze soğan, taze sarımsak, kuşkonmaz, taze kekik, bakla, marul bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Yeşil erik, çağla satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Nisan ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Nisan ayında İstanbul Siyavuş Paşa Çarşamba Pazarı Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Gümüş, izmarit, kalkan, mersin, barbun, levrek, kefal, kaya balığı lezzetlidir. Nisan ayında en fazla avlanan balıklar kalkan, levrek, mercandır.

Dometes biber patlican..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir