Pazarcı

Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçi

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1476
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçi hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçi alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçi nerede kurulmaktadır?

Uşak, Merkez ilçesi Merkez mevkisinde Ünalan Mahallesi Güldibi Sokak kurulmaktadır.

Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçina nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçi hangi gün kurulur?

Salı günleri kurulmaktadır.

Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçi saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçinda neler satılmaktadır?

Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçinda mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçinda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçinda hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Eylül ayında Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçi Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Eylül ayında sebze olacak en çok pazarda Mantar, patlıcan, mısır, pazı, biberiye, barbunya fasulyesi,kabak, dolmalık biber, kırmızı biber bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Mürdüm eriği, fındık, kavun, karpuz, incir, üzüm satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Eylül ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Eylül ayında Uşak Dikilitaş Semt Pazarı Adaiçi Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Kılıç ve sardalya balıkları hala lezzetlıdır. Lüfer, kolyoz, izmarit, barbun, çinekop, çipura, uskumru, kılıç ve kırlangıç eylül ayında da çok bol avlanır.

Dometes biber patlican..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir