Pazarcı

İstanbul Pazartesi

Pazarcı
Cevaplar0
Gösterim1327
Pazarcı
Yönetici
Konu1.8k
Cevap4
Beğeni0

Bu yazımızda İstanbul Pazartesi hangi gün nerede kurulur? Bu pazara nasıl ulaşabilirsiniz? İstanbul Pazartesi alanında bu ay hangi meyve ve sebzeler satılmaktadır? gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

İstanbul Pazartesi nerede kurulmaktadır?

İstanbul, Zeytinburnu ilçesi Telsiz mevkisinde Telsiz Mahallesi 92 Sokak 84/1 Sokak Ve 84 Sokak Zeytinburnu / İstanbul kurulmaktadır.

İstanbul Pazartesina nasıl gidebilirim?

Google harita linki için tıklayın.

İstanbul Pazartesi hangi gün kurulur?

Pazartesi günleri kurulmaktadır.

İstanbul Pazartesi saat kaçta kurulur?

Bu pazar genellikle saat 10:00-19:00 arasında kuruludur.

İstanbul Pazartesinda neler satılmaktadır?

İstanbul Pazartesinda mevsim sebze ve meyvelerinin yanı sıra sera üretimi sebzeler bulunmaktadır.

Mart ayında İstanbul Pazartesinda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Mart ayında sebze olacak en çok pazarda ıspanak, havuç, pırasa, kırmızı turp, brokoli, pancar, taze yeşil kabak bulabilirsiniz. Meyve olarak ise elma ve muz satın alabilirsiniz.

Mart ayında İstanbul Pazartesinda hangi balıklar satılmaktadır?

Mart ayında pazarda gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın gibi balıkları bulabilirsiniz.

Ağustos ayında İstanbul Pazartesi Pazarı'nda hangi sebze ve meyveler satılmaktadır?

Ağustos ayında sebze olacak en çok pazarda Kabak, bamya, domates, salatalık, patlıcan, dolmalık biber, sivri biber, taze fasulye, mısır, kırmızı salçalık biber bulabilirsiniz. Meyve olarak ise Kayısı, kavun, kırmızı erik, şeftali, vişne, böğürtlen, karpuz, incir, mürdüm eriği, üzüm satın alabilirsiniz.

Dereotu, marul, maydanoz, nane, roka, tere, pazı, yeşil soğan gibi sebzeler sadece Ağustos ayında değil dört mevsim boyunca yetişir. Ayrıca kuru sarımsak, kuru soğan ve taze olduğu mevsimler dışında eski limon da her zaman bulunabilir.

Ağustos ayında İstanbul Pazartesi Pazarı'nda hangi balıklar satılmaktadır?

Çinekop, sarıağız, sinarit, kaya balığı, orkinos, sarıkanat lezzetlidir. İstavrit yine en lezzetli balıktır.

Dometes biber patlican..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir